Bloodstone

Kujata - Final Fantasy XI
It is currently Sat Mar 25, 2017 12:31 pm

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Mar 17, 2017 2:32 am 
Offline
Tunnel Worm

Joined: Wed Mar 08, 2017 10:09 pm
Posts: 27
In alle Air Jordan 11 Heren wezens die de baarmoeder in de buurt van de genitaliën te hebben, de baarmoeder is twee-gehoornde, en één hoorn ligt aan de rechterzijde enhet andere aan de linkerzijde; het begin is echter één, en zo isthe opening, die lijkt bij de meest talrijke en largestanimals een buis bestaande uit veel vlees en kraakbeen. Van deze partsone wordt aangeduid als de hystera of DELPHYS, wordt afgeleid van waar het wordadelphos, en het andere deel, de buis of opening wordt genoemd metra. Inall tweevoeter of viervoeter vivipara de baarmoeder is in alle gevallen onder themidriff, zoals in de mens, de hond, het varken, het paard en de os; thesame is ook het geval in alle gehoornde dieren. Aan het uiteinde van THESO genoemd ceratia of hoorns, de baarmoeders van de meeste dieren hebben een twist orconvolution.

In het Air Jordan 11 Heren geval van die ovipara die eieren leggen extern, de wombsare niet in alle gevallen een vergelijkbare situatie. Dus de baarmoeders van de vogels areclose aan het middenrif, en de buiken van de vissen beneden, net likethe baarmoeder van tweevoetig en viervoeter vivipara, alleen dat, in het geval Ofthe vis, de baarmoeders zijn subtiel gevormd, membraneuze, andelongated; zozeer dat in zeer kleine vis, elk twobifurcated delen lijkt op een ei, en de vissen waarvan eggis genaamd verkruimeling lijkt erin een paar ofeggs, terwijl in werkelijkheid elk van beide zijden bestaat niet uit een butof veel eieren, en dit is goed voor Air Jordan 5 Heren de sloop in zo manyparticles.

De schoot Air Jordan 5 Dames van vogels heeft de onderste en buisvormige gedeelte vlezig andfirm, en het deel in de buurt van het middenrif membraneuze en exceedinglythin en fijn: zo dun en fijn dat de eieren lijkt te outsidethe baarmoeder helemaal zijn. In de grotere vogels het membraan moredistinctly zichtbaar is, en, indien opgeblazen door de buis, liften andswells uit; in de kleinere vogels al deze onderdelen zijn nog onduidelijk.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group