Bloodstone

Kujata - Final Fantasy XI
It is currently Wed Mar 29, 2017 3:52 pm

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 18, 2017 4:07 am 
Offline
Tunnel Worm

Joined: Wed Mar 08, 2017 10:09 pm
Posts: 27
Elke succesvolle Nike Air Max 2017 Heren kweker van tropische vissen, weet dat het voeren van levende voedingsmiddelen om hun kosten is een van de beste manieren om gezond en actief vissen te handhaven. Live voedingsmiddelen zijn over het algemeen hoog in eiwitten. Ze stimuleren paaien, en helpen om kleur te intensiveren. Levend voedsel verbeteren van de natuurlijke neigingen van de vis om te foerageren voor hun voedsel als ze zouden in hun natuurlijke omgeving.

Witte wormen Nike Air Max 2017 Wit (Enchytraeus albidus) zijn een grote bron van voedsel voor het aquarium. Zij zijn ongeveer 70% eiwit, 14,5% vet, en ongeveer 10% koolhydraat. De witte worm in grootte is ongeveer 3/4 'tot 1 1/2', ergens tussen Tubifex en Grindal wormen. Vissen houden van hen, en ze zijn geschikt voor een grote verscheidenheid van carnivore vis, ook de kleinere cichliden.

Nick Lockhart, Nike Air Max 2017 Dames fokker voor King Discus [http://www.kingdiscus.com] feeds witte wormen twee keer per week naar onze fokkerij discus en jongeren. Zijn doel is om een ​​grote verscheidenheid van voedsel aan de geïnteresseerde vis en voeren op kweek stimuleren houden. Witte wormen zijn gemakkelijk te verhogen. Een plastic schoenendoos van de dollar op te slaan zal voldoen aan de behoeften van de meeste aquarianen. Wormen nodig om te ademen, de container niet moeten 't luchtdicht zijn. Het snijden van een klein gaatje in het deksel en het plaatsen van een stuk ademend schuim in het gat zal volstaan ​​om voldoende zuurstof in staat te stellen de wormen Nike Air Max 2017 Zwart te bereiken.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group