Bloodstone

Kujata - Final Fantasy XI
It is currently Sat Mar 25, 2017 12:27 pm

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 18, 2017 4:09 am 
Offline
Tunnel Worm

Joined: Wed Mar 08, 2017 10:09 pm
Posts: 27
Vul het Nike Air Max 2017 Heren reservoir ongeveer 3/4 vol met turf als het medium. Het veenmos moet nat zijn, maar niet doorweekt. Test door te knijpen een beetje van het medium in de hand. Als een paar druppels naar voren komen, dan heb je het goed. Als er water komt uit de massa in een beek, heb je het te nat.

Voeg uw Nike Air Max 2017 Zwart starter cultuur van wormen. Het vinden van een geschikte starter cultuur kan soms moeilijk zijn. Een goede bron kan worden van veilingen in lokale vis clubs, of van een collega-liefhebber. Ook, op zoek in de ingedeeld in de laatste pagina's van bladen als Aquarium Fish Magazine of Aquarium VS kan soms leiden tot een goede bron.

Leg een stuk van natte crustless wit brood op de top van het medium voor compost. Bedek dit met een stuk plastic de grootte van de boterham. De kunststof helpt bij het houden van het brood uitdroogt. Het is een goed idee om het stuk brood te begraven in het medium bij de eerste van een cultuur om schimmel te voorkomen starten. Laat de wormen een week te gaan voordat ze worden. Controle van deze dagelijks te verzekeren dat ze eten het brood.

Witte wormen Nike Air Max 2017 Wit zullen moeten worden ondergebracht in een koele donkere plaats, vrij van insecten. We maken gebruik van een appartement sized koelkast met een temperatuur sensor die de temperatuur op 55-65 graden Fahrenheit onderhoudt. Een van de beste voeding voor witte wormen is Gerber 's baby Oatmeal. Voeg een snufje actieve droge gist aan het mengsel. De truc is om de wormen genoeg om te verzekeren ze gedijen te voeden, maar niet zo veel dat het zal beginnen om schimmel. Een goede vuistregel is om alleen te voeden wat ze verbruikt in drie dagen. Een beetje trial and error werk is hier nodig. Als schimmel Nike Air Max 2017 Dames optreedt, gewoon lepel het uit het medium, en vervang het eten, met minder de volgende keer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group